Céginformáció - DoclerWeb

A DoclerWeb - mint professzionális hoszting szolgáltató - saját redundáns gerinchálózatot és közel 300 ügyfél 1500 szerverét üzemelteti, több mint 60 munkatárssal, 3 kontinensen (Európában, Amerikában és Ázsiában). A három kontinensen való jelenléttel a Doclerweb a világ internet felhasználóinak 90-95%-át helyben éri el. Magyarországon a legnagyobb külföldi sávszélességgel rendelkezik, illetve az ország legnagyobb teljesítmény sűrűségű szervertermét is a DoclerWeb üzemelteti.

A DoclerWeb sikereinek titka a rendkívül diverzifikált szolgáltatási portfólió, a professzionális minőség, a szakemberek magas száma és a folyamatos innovációért felelős kutatás-fejlesztés csapat.

A DoclerWeb Kft. 2008 óta működik a jelenlegi formájában, ezt megelőzően a Docler cégcsoport részeként látta el a nagy sávszélességű internetelérés biztosítását, a weboldalak, szerverek tesztelését. Megalakulását követően folyamatosan bővítette tevékenységét, így mára komplex szolgáltatást nyújt szerverek-, hálózatok üzemeltetése, minőségbiztosítás, IT védelem és kutatás-fejlesztés területén. Egyedüliként hazánkban nagy látogatottságú website-ok (alexa TOP65) üzemeltetésével, streaming szolgáltatásával, nagy forgalmú, biztonságos online fizetés kiszolgálásával is foglalkozik, magas biztonságban, folyamatos támadások mellett.

A több mint 10 év alatt felhalmozott tudással, tapasztalattal, illetve a kiépített, hazánkban egyedülálló infrastruktúrával nem csak a cégcsoport cégeinek, hanem hazai és nemzetközi vállalatok, vállalkozások bizalmát is elnyerte a DoclerWeb.

A cég fő profilja a nagy sávszélességű internetelérés-, hoszting-, szerver bérlet szolgáltatás és üzemeltetés, illetve az IT biztonság.

A bővülő ügyfélkör professzionális kiszolgálása érdekében a DoclerWeb folyamatosan fejleszti hálózatát, géptermét, így nemzetközi irányban kiemelkedő hálózati sávszélességgel, saját budapesti és európai IP gerinchálózattal rendelkezik és 80 Gbit/s nagyságrendű nemzetközi IP forgalmat bonyolít le, illetve az általa üzemeltetett vagy nála hosztolt szerverek a DoclerWeb saját, Magyarország legnagyobb teljesítmény sűrűségű, kiemelkedő minőségű, redundáns szervertermében üzemelnek. A kutatás-fejlesztés csapata folyamatosan új, innovatív technológiákat keres, komplex megoldásokat tervez, hogy a cég és ügyfelei az informatikára ne egy egyszerű infrastruktúraként tekintsenek, hanem versenyelőnyként használhassák. A cég emellett az IT biztonság területén is egyedülálló tudással rendelkezik, hiszen weboldal-, hírlevél monitorozás, design és funkcionális tesztelés mellett terheléses-, behatolás teszteket és biztonsági elemzéseket is végez.

Ezzel a DoclerWeb meghatározó szereplőjévé vált nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi hosztingszolgáltató szférának is.

Tanúsítványok

Microsoft Software Asset Management (SAM)

Microsoft SAM

A DoclerWeb Kft. 2011-ben megfelelt a Microsoft szoftvereszköz gazdálkodási tanácsadásán és vizsgálatán.

 

Szerverterem Látogatás

Kapcsolat
© DoclerWeb Kft.1101 Budapest, Expo tér 5-7. Tel: +36-1-432-3135    Fax: +36-1-432-3139    E-mail: info@doclerweb.hu
Céginformáció