Elektronikus Hírlevél Auditálás - DoclerWeb

Elektronikus Hírlevél Auditálás - DoclerWeb

Az elektronikus hírlevél nem SPAM.
Elektronikus hírlevél nem csak az amiben reklámozzuk termékeinket, szolgáltatásainkat.
Elektronikus hírlevél az a szakmai hírlevél, amire feliratkozunk vagy az az automatikus e-mail, amit netes vásárlás vagy tranzakció után kapunk. És amikor ezek nem érkeznek meg, az bizony bosszúság.
Bosszúság annak, aki nem kapja meg, bosszúság annak, aki nem éri el ügyfeleit.
Annak, hogy egy hírlevél miért nem ér célba, számtalan oka lehet.
Lehet, hogy SPAMnak minősíti a spamszűrő, lehet, hogy a levelezőszerver beállításai nem megfelelőek, lehet, hogy a hírlevél szövegezése nem megfelel. Bármelyikről is legyen szó, mindegyikre kínálunk megoldást.

Elektronikus Hírlevél Auditálás

Megrendelés, ajánlatkérés

Elektronikus hírlevél auditálás - megfelelőségi vizsgálat

Ahhoz, hogy ügyfeleinek küldött hírlevelei célba érjenek egyre több dolognak kell megfelelni.

Ennek oka elsősorban a sok SPAM, amely ellen igyekszik mindenki védekezni. A védekezésnek azonban ára van, mégpedig, hogy sok „nem SPAM” is áldozatul esik és „fennakad”.

De vannak módszerek, melyek segítenek abban, hogy az ön szervere, e-mailje, hírlevele ne legyen SPAM gyanús és betöltse a neki szánt szerepet, célba jutassa az üzenetet.

Levelező szerverek IP címeinek, kapcsolódó domain neveinek ellenőrzése

Levelező szervereinek IP címeit illetve levelezésre használt Domain neveit napi rendszerességgel ellenőrizzük az elterjedt tiltólistákon, melyek megakadályozhatják üzeneteinek célba jutását.

Az ellenőrzések eredményéről értesítjük, amennyiben felkerül egy tiltólistára a leiratkoztatási folyamatában segítségére leszünk.

Levelező szerverek konfigurációjának ellenőrzése

Levelező szervereinek a fogadó felek által általánosan elvárt konfigurációs beállításait ellenőrizzük, az ellenőrzések eredményéről értesítjük. A feltárt problémák megoldásában segítünk.

Levelező szerverek IP címei, domain nevei felvételének támogatása szolgáltatók belső whitelistjére

A legnagyobb e-mail szolgáltatóknál whitelistre ajánljuk a levelezésre használt IP címeit, domain neveit. Sikeres igénylést követően a nagyobb mennyiségben küldött levelek alacsonyabb késleltetéssel és nagyobb arányban fognak a címzettekhez megérkezni.

Kiküldendő levelek tartalmi ellenőrzése a SPAM szűrő rendszerek működése alapján

Hírleveleit, automatikus üzeneteit tartalmilag ellenőrizzük, hogy ne forduljanak benne elő olyan minták és szavak, melyek az elterjedt SPAM szűrőkön fennakadnak. Az ellenőrzés eredményeiről és a javasolt megoldásairól leírást biztosítunk, így nagyobb arányban érnek célba levelei.

 

Szerverterem Látogatás

Kapcsolat
© DoclerWeb Kft.1101 Budapest, Expo tér 5-7. Tel: +36-1-432-3135    Fax: +36-1-432-3139    E-mail: info@doclerweb.hu
Céginformáció